Abeceda, učbenik za violončelo

Ksenija Trotovšek Brlek

25,00 /23,00 EUR

Naslovna ilustracija: Urška Golob
Oblikovanje: Kaja Kisilak
Format: 23 x 32
Strani: 44
Vezava: mehka

PODROBNOSTI:

 

dokument

Pred leti je izšel učbenik Majhna sem bila, ki pa ga v zadnjih letih ni bilo več mogoče kupiti. Ker je učiteljem violončela dobro služil in samo ga pogrešali, smo zavihali rokave ter pripravili prenovljen učbenik za prva leta z violončelom. Naslov novega učbenika je Abeceda avtorica je Ksenija Trotovšek Brlek.

O UČBENIKU

Zbirka Abeceda je nastajala skozi delo s številnimi učenci, prek katerega je Ksenija Trotovšek Brlek spoznavala različne pedagoške pristope ter literaturo, ki se uporablja pri pouku pri nas in v svetu. Izbor najbolj učinkovitih tehničnih vaj in pesmice, ki jih otroci najraje igrajo, so del tega učbenika.

O AVTORICI

Ksenija Trotovšek Brlek je na glasbeni šoli Ljubljana Moste – Polje začela poučevati še pred diplomo na Akademiji za glasbo. Od leta 1976 pa do danes je pod njenim pedagoškim vodstvom zrasla množica violončelistov, ki so diplomirali na Akademiji za glasbo v Ljubljani in so danes člani orkestrov ter pedagogi na različnih glasbenih šolah po Sloveniji. Ksenija Trotovšek Brlek jim je privzgojila ljubezen do glasbe in delovne navade, njena človeška toplina pa njene učence, spremlja vse življenje.

REDNA CENA z DDV: 25,00 EUR

SPLETNA CENA z DDV: 23,00 EUR

Poštnina ob plačilu po predračunu: 0 EUR

Poštnina po povzetju: 3,64 €.