Polžek leze – učbenik za violončeliste začetnike

Špela Kermelj Kuzman

17,00 / 15,00 EUR

Učbenike za violončelo, ki so jih podpisali slovenski avtorji, lahko preštejemo na prste ene roke. Zato smo še posebej zadovoljni, da smo to zbirko obogatili z učbenikom Špele Kermelj Kuzman Polžek leze, ki je izšel januarja 2018.  

O UČBENIKU

Zbirka skladbic je namenjena violončelistom začetnikom. Njena posebnost je prvi del zbirke, kjer najdemo pet krajših pesmi z besedili, ki jih otrok najprej zapoje. Vsaki od pesmic sledi niz skladbic za violončelo, ki se vsebinsko navezujejo na uvodni motiv in vsebujejo različne tehnične elemente inštrumentalne igre. Variacijam na pesmice iz prvega dela sledijo nekoliko daljše samostojne skladbice s klavirsko spremljavo. Zbirko zaključujejo Tri zvezdice, tristavčna komorna skladba za različne kombinacije godalnih inštrumentov. 

O AVTORICI

Špela Kermelj Kuzman je učiteljica violončela, ki je leta 2002 diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu profesorja Cirila Škerjanca. Svojo pedagoško pot je začela na Glasbeni šoli Škofja Loka, nadaljevala pa v Ljubljani na Glasbeni šoli Vič – Rudnik. Učbenik je dolgo časa nastajal ob poučevanju, avtorica je njegovo vsebino spreminjala in prilagajala glede na pedagoške svoje pedagoške izkušnje. 

REDNA CENA: 17,00 EUR

SPLETNA CENA: 15,00 EUR

Poštnina ob plačilu po predračunu: 0 EUR

Poštnina po povzetju: 3,64 €.